Beoordelingen van Snackbar de Haven Enschede

Recente recensies van Snackbar de Haven Enschede

5 sterren na 35 reviews

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed verzorgd en op tijd bezorgd

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden snelle levering helemaal top! en goed eten👍

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Súperlekker snacks en het eten was nog heet toen het bezorgd werd. Kortom: dikke aanrader!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles er prima in orde, alleen zat de pindasaus niet bij de patat.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb vandaag samen met mijn collega's een broodje kroket, berenhap en schnitzel compleet besteld. Wij vonden het heerlijk en smaakte ook goed. Ook voor herhaling vatbaar om hier weer te bestellen. Top.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ondanks aangegeven tijd redelijk wordt aangehouden, wordt wel bij gewenste tijd 30 min later geleverd, wat 35 min bleek te worden. Het zou fijner zijn als de tijd bij het bestellen al wordt weergegeven. Kwam nu in het gedrang met een vergadering. Kwaliteit is top overigens.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en ook nog warm eten. Alles prima

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld om 12.30 uur ivm de pauze. Eten geleverd om 12:55 uur.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en goed op tijd!! Klasse.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd. Alles was goed aan het eten. Vriendelijke bezorger. Wij bestellen hier zeker vaker

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was vandaag helaas te vroeg. Afspraak was 12.00u maar 11.45u was deze er al. We mochten niet eerder pauze dus koude patat en snacks moeten eten. Volgende week graag toch om 12.00u brengen om hier problemen met leidinggevenden te voorkomen.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed eten

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, hele waterfiets in 1 keer doorgeslikt.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Meestal op tijd gereed; mocht er iets ontbreken dan wordt het direct nagebracht.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden in de ochtend een bestelling geplaatst van 20x hamburgers voor 1245 uur. Duidelijk vermeld dat op tijd leveren van belang was i.v.m. de pauze tijden. Onze lunchpauze is van 12;45 tot 13;15 uur, maar helaas kwamen de hamburgers pas om 13:10 uur. Dit kan gebeuren, maar laat het dan even weten. Om 12:55 heb ik zelf gebeld en toen gaf men aan dat het onderweg was. We zitten maar enkele minuten bij jullie vandaan en aangezien ze 20 minuten later pas aankwamen, kan de bestelling niet onderweg zijn geweest. Mocht zoiets gebeuren, laat dit dan gewoon tijdig weten. Ik had desnoods de medewerkers wat later met pauze kunnen laten gaan, maar je laat een klant niet zomaar wachten.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat bij het afrekenen nog een 0,25 gerekend wordt als transactie kosten. Dat is echt niet meer van deze tijd. Verder was de patat niet zo krokant als normaal, eerder slap en niet goed doorbakken. we hebben de helft weggegooid. De overige snacks waren prima en de bezorging ook correct,

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Locatie is goed ingericht om een bestelling af te halen. In- en uitgang apart. Via email contact snel en netjes op de hoogte gehouden en afgehandeld. Smakelijk gegeten.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond netjes op tijd klaar en smaakt uitstekend (zoals altijd).

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat wij niet kregen wat wij besteld hadden. 2 patat majo i.p.v. 1 patat en 1 patat speciaal. Ik vond de hoeveel majo op deze patat te veel :-(

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd Top!!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd 👍🏻

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling is naar volle tevredenheid uitgevoerd. De friet was nog prima op temperatuur en de schippersballen waren erg lekker. Su per geregeld.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating